PROJECTFOTOGRAFIE

JULLIE PROJECT OF PRODUCT SFEERVOL VASTGELEGD

Met project fotografie geef je met professionele beelden een goede eerste indruk van jullie project of product. Zo laat je in één opslag aan klanten zien wat je te bieden hebt. Wij helpen jou graag met het maken van mooie foto’s die jij met trots kunt delen.

Een shoot van jullie project of product is ideaal als je een verzameling beelden wilt voor bijvoorbeeld je website, brochures of als portfolio materiaal. De shoot kan op locatie of in onze eigen fotostudio. Dit is helemaal afhankelijk van de foto’s die jij wilt zien. In een brainstormsessie bespreken we wat jullie wensen en verwachtingen zijn en maken we een overzichtelijke lijst van het beeldmateriaal. Als de foto’s zijn gemaakt, gaan wij aan de slag met de selectie en nabewerking. We leveren de foto’s gebruiksklaar af zodat je ze gelijk kan publiceren.

DE ROOY METAALDESIGN

De Rooy Metaaldesign maakt ambachtelijke unieke stalen deuren. Wij zorgen voor sfeervolle fotografie en video’s van hun stalen deuren op locatie, bij de klant. Deze foto’s en video’s worden gebruikt voor social media, website en drukwerk van de Rooy. 

OOHA MEDIA

De digitale reclame masten van OOHA Media vind je door het hele land. Wij hebben alle masten met diverse reclames gefotografeerd voor hun website en een item voor een magazine. 

MULTICYCLE

Voor het Nederlandse fietsenmerk Multicycle hebben wij sfeervolle foto’s gemaakt rondom het monumentale Radio Kootwijk. Ook hebben we productfoto’s in de studio gemaakt voor hun website en brochure.

VLEES VAN DICHTBIJ & BBQ-EXPRESS

Het gemak van online winkelen gecombineerd met lokaal, ambachtelijk vlees. Voor de webshops bbq-express.nl en vleesvandichtbij.nl maken wij productfoto’s voor hun webshop, social media en flyers.