PORTRET

EEN SHOOT IN ONZE STUDIO

Een ontspannen shoot geeft het beste resultaat. In onze eigen studio hebben wij alles zo ingericht dat wij ons alleen op jou hoeven te focussen. We starten altijd eerst gezellig aan tafel met wat te drinken. Zo leren wij jou kennen en bespreken we naar wat voor uitstraling je opzoek bent.

Daarna stappen we de studio in en starten we met wat basis poses en gaan wij opzoek naar je beste hoeken. Na de eerste sessie bekijken we eerst samen met jou de foto’s achter de pc. Zo kunnen we met elkaar sparren wat je mooi, gaaf of nog net niet vindt. Dan weten wij nu precies naar wat jij opzoek bent. In de tweede deel van de sessie is er ook ruimte voor een eventuele kledingwissel. Op basis van jouw favorieten en de fotoshoot selecteren we de 10 mooiste foto’s. Deze sturen we gebruiksklaar op om gelijk te gebruiken voor je LinkedIn,  website, visitekaartjes, brochures, persberichten, cv en meer.

EEN SHOOT OP LOCATIE

Ook buiten onze eigen studio zorgen wij voor sprekende portretten. Gemakkelijk te combineren met bedrijfsfotografie & teamfoto’s. Opzoek naar (team)foto’s op een neutrale achtergrond, maar zelf niet de juiste plek? Wij kunnen ook onze mobiele studio opbouwen op jullie locatie.