STUDIO

Einstein Studio

Ben je op zoek naar een videograaf én een opnamestudio? Bij Enrich Visuals kun je terecht voor video-opnames in onze studio. Zo ontzorgen wij jou wat betreft locatie, techniek en opnames.

Onze studio biedt de mogelijkheid voor opnames in interviewsetting, presentaties, uitlegvideo’s, cursussen en meer. Waaronder livestreams, waarbij wij ook zorgen voor een platform voor de kijkers van jouw livestream.

De opname studio in Veenendaal is gemakkelijk te bereiken en ligt 2 minuten rijden vanaf de A12. 

Verschillende studio settings

CHAIR TALK

Ideaal voor een (informeel) gesprek of interview tussen twee personen. Gebruik de tv voor sfeerbeelden, video’s of een complete presentatie. 

RONDOM TAFEL

Ideaal voor een presentatie of een gesprek met 1 of 2 tafelgasten. Neem jullie eigen complete uitzending op in talkshow stijl, of maak er gelijk een serie van per onderwerp. 

GREEN SCREEN

Een veelgebruikte favoriet voor livestreams, webinars en presentaties. Via software zorgen wij ervoor dat jouw presentatie jouw fullscreen achtergrond wordt.

PRESENTATIE 

Ideaal voor een (livestream) presentatie, nieuwsberichten of uitleg video. De regie kan ook gemakkelijk tussendoor schakelen naar je presentatie scherm. 

VIDEO & FOTO'Smore coming soon

Jouw boodschap in een pakkende video

Benieuwd hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jullie video of livestream past bij jullie uitstraling en huisstijl? Met onze grafische vormgever en flexibele studio kunnen wij alles zo vormgeven zodat het helemaal bij jullie uitstraling past.