LIVESTREAM STUDIO

“JOUW EIGEN UITZENDING LIVE IN ONZE STUDIO”

Ben je op zoek naar een professionele studio voor het opnemen van een live webinar, workshop of training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij regelen de live uitzending, alle apparatuur én de techniek, zoals camera, licht en audio.

Alles goed geregeld

Tijdens een livestream is goede techniek onmisbaar. Daarom hebben wij onze studio zo ingericht dat alles soepel loopt. Zo kan jij je volledig focussen op de presentatie en jouw verhaal. Vooraf doen we een testsessie zodat alles tot in de puntjes is geregeld. En ook tijdens de livestream kun je op ons vertrouwen. Je kunt als presentator namelijk gemakkelijk je eigen presentatie en de livestream zien.

Bekijkhetlive.nl

Jouw livestream wordt uitgezonden op www.bekijkhetlive.nl. Je krijgt een eigen overzichtelijke landingspagina met een herkenbare URL om te delen. Er zijn allerlei extra opties mogelijk op de website, zoals een inschrijfmodule met herinneringsmails, een vraagmodule en de mogelijkheid tot een eigen huisstijl. We kunnen de landingspagina ook in jullie huisstijl ontwerpen. Bekijkhetlive.nl biedt een rustige omgeving die afleiding voorkomt en zorgt voor een makkelijke toegang tot de livestream.

Herbruikbaar

Livestreams worden uitgezonden op een specifiek moment, maar daar hoeft het natuurlijk niet bij te blijven! Je kunt kiezen voor een extra montage, waarna je de livestream kunt hergebruiken als uitgebreide video. Wil je korter beeldmateriaal? Dan gaan onze editors aan de slag om het op te delen in meerdere korte clips. Je kunt deze beelden gemakkelijk delen via social media en als promotiemateriaal voor je volgende livestream gebruiken.

Overzichtelijke prijzen

Met ons Livestream Startpakket kan je een uur lang live streamen met een green screen als achtergrond voor je presentatie. Vooraf bespreken we jouw plannen en een half uur voordat we live gaan doen we een testsessie om op te warmen en de laatste dingen te checken. De livestream is te zien via bekijkhetlive.nl/livestream, inclusief live chat. Dit pakket kun je naar wens uitbreiden met een of meerdere opties. Bekijk hieronder alle uitbreidingsmogelijkheden voor een livestream in onze studio. Prijzen zijn ex. btw.

Benieuwd hoe wij jouw livestream kunnen realiseren?

EXTRA OPTIES

LIVESTREAM PAGINA

In eigen huisstijl | 395,-

Via bekijkhetlive.nl/jouweigenurl komen mensen op een pagina die volledig in jullie eigen huisstijl is gemaakt. Voor de kijkers blijft alles op deze pagina, van inschrijven en informatie lezen tot de livestream zelf. Na je livestream blijft deze pagina 1 maand online met de terugkijk versie van je livestream. Verlenging naar een jaar eigen landingspagina mogelijk voor +€95,-

Vragenmodule | 95,-

Via de landingspagina met alle informatie kan je toekomstige kijkers de optie bieden om alvast vragen in te sturen. Zo kan je nog beter de inhoud van je presentatie afstemmen op de interesses van je publiek. Deze vragen worden (anoniem) verstuurd naar een mailbox die speciaal voor het event wordt aangemaakt.

Inschrijfmodule | 195,-

Via de module schrijven mensen zich in voor de livestream met hun emailadres en krijgen zij 2 herinneringsmail voor de livestream.

EXTRA OPTIES

MONTAGE

Basis montage | 95,-

Maak je livestream herbruikbaar. Wij zorgen ervoor dat het begin en einde van je livestream netjes zijn. Daarna krijg je een private downloadlink om je livestream te downloaden in verschillende bestandsgroottes om te kunnen hergebruiken.

Montage | v.a. 295,-

Wij monteren jouw uitzending tot een strak eindproduct met alle highlights en verwijderen wij zoveel mogelijk afleidingen zoals versprekingen en andere ‘foutjes’. Na de eerste versie is er ook een feedback moment om nog wat dingen aan te kunnen passen. Het eindproduct krijg je via een private download link en blijft een jaar op onze servers staan ter back-up.

Logo video | 95,-

Maak je video compleet met een mooie logo video als intro voor je video. Kies uit een van onze stijlen en wij zorgen voor een mooie korte video met jouw logo en bedrijfskleuren.   

EXTRA OPTIES

STUDIO SETTING

Presentatiewand | 50,-

Vervang de green screen als achtergrond door een sfeervolle presentatiewand met 55” tv voor je presentatie.

Kies je eigen stijl | 195,-coming soon

Rondom tafel | 395,-

Creëer een talkshow sfeer met 1 of 2 tafelgasten om onderwerpen te behandelen. Inclusief extra persoon techniek, 2 extra camera’s en tafelmicrofoons. Tijdens de livestream schakelt de regie tussen de verschillende camera’s voor een dynamisch beeld. Inclusief presentatiewand.

EXTRA OPTIES

EXTRA’s

Powerpoint design | v.a. 395,-

Je verhaal helemaal klaar staan in PowerPoint slides, maar straalt deze niet de juiste boodschap uit door een saaie vormgeving? Wij kunnen je presentatie visueel herontwerpen in jullie huisstijl zodat je professioneel voor de dag komt.

Lunch | 15,- p.p.

Voor de opnames kunt u kiezen om ter voorbereiding bij ons te lunchen.

Visagie | 95,-

Alles tot in de puntjes verzorgd hebben? Kies dan voor een persoonlijke visagist die rekening houdt met hoe het op beeld overkomt

Auto opladen | gratis

Ben je met een elektrische auto en wil je deze graag opladen voor de terugweg? Geef het door en wij reserveren onze laadpaal voor jou.

Onze werkwijze

 Het beste resultaat komt door een goede voorbereiding

1. Voorgesprek

We gaan (digitaal) om tafel om jullie wensen en plannen door te spreken.

2. Offerte

Wij verzamelen al jullie wensen en zetten dit om in een op maat gemaakte offerte. 

3. Landingspagina

Wij richten jullie (custom) landingspagina in zodat jullie deze link kunnen gebruiken ter promotie van het event.

4. Livestream

  • 1 uur voor start livestream ontvangst met een drankje
  •  45 minuten voor start livestream doen we een testsessie
  •  Na het testen activeren we de streampreview + chatmodule op de livestream pagina
  •  Korte pauze
  •  LIVE
  •  Nabespreking met een drankje

5. Aflevering

Naar keuze kan de livestream gemonteerd worden tot een herbruikbare video of meerdere video fragmenten.

Nieuwsgierig? Neem contact op!