EVENT VIDEO

“Jullie event SFEERVOL VASTGELEGD”

Bij een event wil je laten zien waar je trots op bent! Een event kan uiteenlopen van een beurs, projectonthulling, bedrijfsevenement of feest. Met het event wil je een gevoel of boodschap overbrengen, je wilt het event delen! Niet alleen voor en tijdens het event, maar ook daarna. Als herinnering, aftermovie of promotie voor het volgende event.Wij maken sfeervolle opnames, waarmee we jullie event vastleggen om nooit meer te vergeten.

De beleving van het event in anderhalve minuut

Met een event video leggen we het event vast in een film van ongeveer anderhalve minuut. Door de juiste balans van muziek en beeld ontstaat een video die de aandacht vasthoud en mensen nieuwsgierig maakt. Vanwege de korte, maar krachtige impressie is de video zeer geschikt om te gebruiken op social media,  website of in acties.

Afgestemd op jullie wensen

Een krachtige event video komt tot stand door een goede samenwerking. Zo kunnen we opnames maken die voldoen aan jullie verwachtingen. Bij het vastleggen van het event is het belangrijk dat wij vooraf weten wat de belangrijkste momenten zijn gedurende het event.

Naast de inhoud van de opnames denken we ook met je mee over de gewenste techniek. We hebben voor elke situatie de juiste apparatuur in huis. We maken opnames die zijn afgestemd op jullie wensen. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om opnames te maken met een drone.

Een event aan het plannen dat niet vergeten mag worden?

Showcases

Onze werkwijze

Onze werkwijze is zo ingericht dat alles uitgedacht is, realistisch gepland en soepel loopt. Met een heldere communicatie zorgen wij ervoor dat je weet wat je kan verwachten

Jullie wensen en plannen staan bij ons voorop. We bespreken vooraf samen wat voor event jullie organiseren en hoe wij dit het beste vast kunnen leggen. Tijdens het event vertalen wij jouw input naar een krachtig beeld van het event.

 

1. Voorgesprek

Bij het maken van een goede event video komt meer kijken dan het schieten van mooie beelden. Om de gewenste boodschap zo goed mogelijk over te brengen, gaan we vooraf met jou in gesprek.

2. Offerte

Al jouw wensen zetten wij om naar een op maat gemaakte offerte. Hierin staat overzichtelijk opgesomd wat je van ons kan verwachten.

3. Uitwerking

Na jouw akkoord gaan we aan de slag met een plan van aanpak. We bespreken het event, tijdschema en de belangrijke elementen.

4. Planning

Als het idee is uitgewerkt, vertalen we dit naar een concrete planning. We plannen de draaidag(en), montage en feedback ronde.

5. Shotlijst

Om de juiste boodschap over te brengen in de event video, bespreken we de belangrijkste momenten. In een shotlijst leggen we vast wat en wanneer we welke momenten gaan filmen.

6. Opnames

Voor de opnames spreken we een tijdsplanning af. Zo sluiten onze werkzaamheden goed aan bij het event en weet je wat je van ons kan verwachten.

7. Montage

Alle beelden en verhalen verbinden wij tot één sfeervol geheel. Met editing op maat en zorgvuldig uitgekozen muziek zorgen wij voor een passende afwerking.

8. Feedback

Alle beelden en verhalen verbinden wij tot één sfeervol geheel. Met editing op maat en zorgvuldig uitgekozen muziek zorgen wij voor een passende afwerking.

9. Gebruiksklaar geleverd

Na de laatste aanpassingen leveren we de video gebruiksklaar af. Je kunt deze direct inzetten voor je website, sociale media of acties.

Nieuwsgierig? Neem contact op!