PROJECT VIDEO

“on beat, kort en krachtig”

Je kunt veel vertellen over je product of dienst, maar je kunt het ook laten zien! Of het nu gaat om een productlancering of iets wat je al jaren aanbiedt: jouw product of dienst verdient het om in de spotlight te staan. Met een projectvideo geef je huidige en potentiële klanten in korte tijd een compleet beeld van jullie aanbod.

 

Jullie product of dienst in één minuut 

Een projectvideo laat in ongeveer één minuut een dienst of product zien. Met passende muziek en on beat editing zorgen wij ervoor dat jullie video de aandacht vasthoudt. Ideaal voor social media, showcase projecten en portfolio materiaal om te laten zien wat je als bedrijf biedt.

Afgestemd op jullie wensen

Met een goede voorbereiding werken we toe naar het gewenste eindresultaat. Samen kijken we naar de beste aanpak om jullie product of dienst op de juiste manier neer te zetten. Wij vertalen het verhaal dat je wilt vertellen naar een pakkende video. 

Wij kunnen ook langs bij verschillende locaties om meerdere projecten in beeld te brengen. Wij nemen dan contact op met de locaties, maken kennis aan de telefoon en maken afspraken met jullie klant en plannen een bezoek in voor de video.

De voordelen die wij aan jou bieden

  • Wij kunnen de planning uit handen nemen
  • We leveren alles gebruiksklaar af
  • Ideaal te combineren met project fotografie

Benieuwd hoe wij jullie project in beeld kunnen brengen?

Showcases

Onze werkwijze

Een pakkende projectvideo komt alleen tot stand met een goede samenwerking. Wij zetten ons  ervoor in om tijdens het hele project alles helder te communiceren.

 

1. Voorgesprek

Een goede project video is meer dan alleen mooie beelden schieten. Daarom gaan we met jullie in overleg hoe wij jullie project het beste vast kunnen leggen.

2. Offerte

Wij verzamelen al jullie wensen en zetten dit om in een op maat gemaakte offerte. Hierin staat alles duidelijk vermeld en omschreven.

3. Brainstorm

Na akkoord plannen we een brainstormsessie. Hierin bespreken we de filmlocaties, onmisbare beelden en sfeer van de video.

4. Planning

Met alle plannen overzichtelijk maken we de planning voor de draaidagen, en montage en feedback ronde.

5. Shotlijst

Om geen enkel belangrijk shot te missen zorgen wij ervoor dat wij een shotlijst maken om gemakkelijk af te kunnen vinken tijdens het filmen en monteren.

6. Opnames

We werken volgens de planning, zodat jullie gewoon in bedrijf kunnen zijn tijdens de opnames. Waar nodig passen wij ons schema aan en houden we rekening met jullie werkproces.

7. Montage

Na de opnames verbinden wij de beelden en verhalen in de montage. Met color grading en zorgvuldig uitgekozen muziek zorgen we voor een sfeervol geheel.

8. Feedback

Dit is het moment om de voorlopige edit te beoordelen op inhoud en eventueel dingen te filteren die niet relevant zijn voor jullie bedrijf.

9. Gebruiksklaar geleverd

Na de laatste aanpassingen leveren wij jullie video gebruiksklaar af met rechtenvrije muziek. Hierdoor kunnen jullie deze gelijk gebruiken voor jullie website, socials en promoties.

Nieuwsgierig? Neem contact op!