OVER ONS

Videograaf, fotograaf en editor

Richard Brunings

Zijn specialiteiten zijn communicatie, apparatuur en editing. Deze Barnevelder is altijd bezig met camera’s, nieuwe technieken en zichzelf verbeteren.  

Als Richard niet aan het filmen, editen of bellen is dan is hij druk met nieuwe plannen maken voor onze nieuwe projecten. Ook buiten werk zal je hem snel kunnen betrappen op ‘toch nog even iets uitzoeken’. 

Richard zorgt binnen Enrich Visuals voor duidelijke communicatie, video, fotografie, montages, strakke deadlines en vernieuwing.

Fotograaf, beeldbewerker en vormgever

Engeline Brunings

Onze grafisch vormgever, fotograaf en planner. Deze geboren Lunterse heeft een oog voor detail tijdens opnames en met de nabewerking. 

Het enige wat je nodig hebt om haar creatief op gang te krijgen is wat cafeïne en een goed idee. Als ze niet bezig is met ontwerpen, planningen maken of onze ideeën visualiseren dan is ze druk bezig met klussen en de verzorging van haar dieren.

Engeline zorgt binnen Enrich Visuals voor onze websites, fotografie, beeldbewerking, social media en overzicht.

Kantoorhond

Iso

Onze viervoetige collega is altijd op kantoor te vinden. Hij begroet iedereen die binnenkomt, checkt regelmatig of onze stagiaires lekker bezig zijn en laat ons graag zien dat rust nemen belangrijk is. Als Iso niet mee naar werk is, dan speelt hij graag in het bos of is hij thuis aan het bijslapen

OVER ENRICH VISUALS

Enrich Visuals

De naam Enrich heeft een dubbele betekenis. Enrich staat voor ‘Improve or enhance the quality or value’. De Nederlandse vertaling van het woord is ‘verrijken’. Met elk project zetten wij ons in om bedrijven te verrijken met krachtig beeld.

 

De naam Enrich is daarnaast een combinatie van onze namen: Engeline & Richard.

Foto & video

WAT WIJ MAKEN

Fotografie

Wij brengen bedrijven strak in beeld in een sfeer die past bij de bedrijfsidentiteit. Of het nu gaat om projecten, zakelijk portret of complete bedrijfsfotografie reportage. We leveren onze foto’s gebruiksklaar af voor web, drukwerk en socials. 

VIDEO

Wij schieten niet alleen de mooie beelden, maar wij denken ook samen met jullie mee over de beste inhoud, lengte, muziek en setting om tot het beste resultaat te komen.