OVER ONS

Wie wij zijn, wat wij maken en hoe wij werken

WIE WIJ ZIJN

Richard

Al bijna twintig jaar bezig met fotografie en video. De afgelopen jaren in de horeca gewerkt, waaronder manager en verantwoordelijke voor de marketing. Ondertussen voor en naast zijn vorige werk meer ervaring opgedaan met foto en film. Hij is gespecialiseerd en gecertificeerd drone piloot en de maker van onze video en fotoproducties. Altijd aan het experimenteren met nieuwe technieken, extra cursussen en opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op gebied van camera’s en apparatuur.

Engeline,

Jarenlang journalistiek gestudeerd met de specialisatie radio & televisie. Uiteindelijk toch gekozen voor communicatie, marketing en grafisch ontwerp. Zij zorgt voor een deel van de fotografie, maar richt zich met name op grafische ontwerp, webdesign, onze website en de social media. Altijd bezig met nieuwe uitdagingen op het gebied van design, workshops en om alles visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Achter de schermen ook bezig met het opzetten van onze toekomstige blog.

WAT WIJ MAKEN

PORTRETTEN
In onze studio zorgen wij ervoor dat je professioneel voor de dag komt. Ideaal te gebruiken voor LinkedIn, visitekaartjes, CV en jullie website.
BEDRIJFSVIDEOS
Jullie bedrijf in beeld. Zorgvuldig geplande opnames en uitgebreide montage met een professionele video als resultaat waarmee jullie laten zien waar je trots op bent.
BROCHURES
Helemaal in stijl van jullie bedrijf met vormgeving die jullie boodschap helder overbrengt.
WEBSITES
Vind je onze site mooi? We hebben deze zelf gemaakt. Dus als je opzoek bent laat het ons weten.
EVENTS IN BEELD
Laat mensen jouw event (her)beleven. Kies voor een sfeerimpressie, fotografie of een complete after movie om jullie event in beeld te brengen.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Wij leggen jullie bedrijf vast. Laat ons weten waarvoor jullie de foto’s willen gebruiken en wij zorgen ervoor dat jullie precies krijgen wat jullie willen.
PRODUCT VIDEOS
Mooi werk verdient mooi beeld. Kies voor een strak gemonteerde video met passende muziek of breid deze uit geanimeerde tekst, voice overs en jullie logo dynamisch geanimeerd.
DRONE BEELDEN
Bekijk jullie bedrijf, werk of omgeving door de ogen van onze drone. Los te gebruiken, maar ook zeker vaak een waardevolle toevoeging op een bedrijfs of product video.

PRODUCTENWAT WIJ DOEN

Wij creëren, produceren en bewerken beeld.
VIDEO
Wij maken niet alleen de video’s, maar wij denken ook samen met jullie mee over de beste inhoud, lengte, muziek en setting om tot het beste resultaat te komen.
FOTO
Wij maken de foto’s op basis van de opdracht, zodat onze klanten de beelden gelijk kunnen plaatsen of posten.
DRONE
Professionele drone beelden van hoge kwaliteit. Wij hebben alle vergunningen op zak om commercieël drone materiaal te maken op uw locatie.
ONTWERP
Voor beeldbewerking, prachtige intro’s, website banners en meer. Hiermee voegen wij meer toe aan jullie foto’s en video.
https://www.enrichvisuals.nl/wp-content/uploads/2019/01/Rich-SQ-FP-website-los-640x640.png

HOE WIJ WERKEN

Elk project is uniek en wij zorgen ervoor dat het resultaat precies is wat jullie zoeken.
1) IN GESPREK
Wij horen graag persoonlijk over jullie project. Naar aanleiding van de afspraak maken wij een plan.
2) SHOOT DAY(S)
Wij filmen en/of fotograferen uw project op locatie of in onze studio.
3) EDIT TIME
Wij gaan druk aan de slag met het monteren en/of bewerken van al het materiaal.
4) EINDPRODUCT
Na de laatste aanpassingen leveren wij het product af via USB, online album, premium fotoboek of mail.
error: Oops, dat gaat niet lukken. Ons werk is beschermd.