Projecten in beeld

Complete ontzorging voor jullie portfolio

Jullie projecten of producten zijn iets om trots op te zijn en dat wil je natuurlijk graag laten zien. Daarnaast verkoop je niet alleen een product maar ook steeds vaker de beleving die hierbij hoort.

WEBSITE PORTFOLIO

BROCHURE MATERIAAL

POST & BLOGS

PROJECT VIDEO

De Rooy – Brasschaat

BABBET – Barneveld

NDR KEUKENS – EDE

HORA – Minotti concept store

Project fotografie en video combineren

Met project fotografie maken wij een sfeervol overzicht van je project of product. Project video’s zijn ideaal om meer uit je project te halen. Dan filmen en fotograferen wij op dezelfde dag. Voor foto en video komen we met 1 of 2 personen op locatie, dus geen huis vol met een grote ploeg. 

Voordelen foto en video combineren:

  • LFoto's en video in dezelfde stijl
  • LIn 1 stop het hele project in beeld
  • LKlant of locatie hoeft maar 1x tijd vrij te maken
  • LSfeervolle video die in korte tijd veel laat zien

We maken sfeervolle videobeelden die het project of product uitlichten. Deze monteren we tot een video van ± 1 minuut die perfect aansluit bij de fotografie. De video wordt gebruiksklaar geleverd om te gebruiken op jullie website of social media kanalen. 

PLANNING UIT HANDEN

FOTO & VIDEO

Zorgvuldige nabewerking

Onze werkwijze

 

Jullie klanten zijn belangrijk en wij begrijpen dat maar als te goed. Goede en duidelijke communicatie staat bij ons voorop. Wij nemen contact op met de locatie(s), vragen toestemming, plannen de afspraak in en beantwoorden eventuele vragen. Wij zijn een verlengstuk van jullie bedrijf en zullen ons zo ook opstellen. 

1. Kennis maken

We maken graag kennis met jullie bedrijf en product.

2. Klant contact

Wij nemen contact op met de locaties om kennis te maken en een datum te plannen. 

3. Bedankje

We nemen graag vanuit jullie bedrijf een bedankje mee voor de klant, zoals een mooie bos bloemen.

4. Op locatie

Bij aankomst stellen we ons eerst voor, poetsen eventueel nog jullie product op en schieten we alle beelden. Na afloop ruimen we weer alles netjes op.

5. selectie en nabewerking

We selecteren de mooiste foto’s en video beelden die het project het beste weergeven. De selectie wordt bewerkt en gemonteerd.

6. FEEDBACK & EXPORTeren

We leveren de foto’s via WeTransfer en video’s via Vimeo. Tijdens de feedback rondes is er nog ruimte voor eventuele aanpassingen of extra nabewerkingen.

Werken jullie samen met een marketingbureau of webbouwer? Wij kunnen ook alle communicatie en aflevering van het beeldmateriaal via deze partijen laten lopen. Wij leveren het beeldmateriaal altijd gebruiksklaar af in hoge resolutie en web formaat.

ZORGVULDIGE NABEWERKING

Soms komen we op locatie situaties tegen die minder ideaal zijn voor het perfecte plaatje.Denk hierbij aan storende materialen die in beeld staan, de lucht die net niet mooi blauw is, een kras aan het desbetreffende product of een stuk grond dat nog niet beplant is. Door middel van professionele nabewerking kunnen wij heel veel van deze situaties digitaal oplossen. Dit scheelt veel tijd op locatie of een eventuele re-shoot wat prettig is voor alle partijen.

Wij houden altijd rekening met de privacy van de personen en de locaties. Persoonlijke foto’s en bezittingen zetten we (in overleg) aan de kant. Kentekens en straatnamen worden onleesbaar gemaakt en huisnummers worden digitaal weggehaald.

Standaard nabewerkingen

  • LLucht bewerkingen
  • LPrivacy elementen, zoals kentekens en huisnummers
  • LKleurcorrecties en recht uitlijnen
  • LGebruikerssporen op het product

Overige nabewerkingen gaan altijd in overleg en worden met een uurtarief berekend. 

Het terrein om het huis heen was nog niet helemaal klaar. Met Photoshop hebben wij de afleidende elementen weggehaald en het zand vervangen door gras.