BEDRIJFSFILM

“Een goede bedrijfsfilm is meer dan alleen mooie beelden”

Jullie bedrijf heeft een unieke identiteit en een eigen verhaal. Dit wil je als bedrijf uitstralen, je wilt laten zien wie jullie zijn en wat jullie bieden! Een bedrijfsfilm geeft in korte tijd een duidelijk visueel sfeerbeeld van het bedrijf, de mensen en de producten of diensten.

Een video van jullie bedrijf

Bij een bedrijfsfilm maken we een video van een paar minuten over jullie bedrijf. Met passende muziek en on beat editing zorgen wij ervoor dat jullie video de aandacht vasthoudt. Een bedrijfsfilm kan vaak jaren worden gebruikt en is breed inzetbaar. Denk aan het gebruik van de video voor promotie, als bedrijfsimpressie bij openstaande vacatures, voor social media of om te tonen in de eigen zaak. 

Jullie complete verhaal als documentaire

Opzoek naar meer dan een bedrijfsfilm? Met een bedrijfsdocu leggen wij jullie unieke bedrijfsverhaal vast in een documentaire stijl. Wij vertellen wij jullie complete bedrijfsverhaal aan de hand van meerdere interviews.  Zo hebben wij het verhaal van familiebedrijf TOP Totaal vastgelegd als bedrijfsdocu.

Afgestemd op jullie wensen

Door een goede voorbereiding zorgen we ervoor dat wij op de hoogte zijn van jullie wensen en verwachtingen. Elk bedrijf heeft een unieke aanpak nodig om aan te sluiten bij het doel, werkproces en team van het bedrijf. Met behulp van een op maat gemaakt plan creëren wij een pakkende video, die de juiste doelgroep aanspreekt en helemaal past bij jullie bedrijfsidentiteit. 

Benieuwd hoe wij jullie project in beeld kunnen brengen?

Showcases

Onze werkwijze

 Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes uitgedacht is. We maken een realistische planning en zorgen ervoor dat het traject soepel verloopt. Met heldere communicatie zorgen wij ervoor dat je weet wat je kan verwachten.    

Jullie wensen en plannen staan bij ons voorop. We bespreken vooraf samen wat belangrijk is voor jullie bedrijf. Deze boodschap leggen wij vast in de bedrijfsfilm. 

 

1. Voorgesprek

Een goede bedrijfsfilm is meer dan alleen mooie beelden schieten. Daarom gaan we vooraf met je in overleg hoe wij jullie bedrijf het beste vast kunnen leggen.

2. Offerte

Wij verzamelen al jullie wensen en zetten dit om in een op maat gemaakte offerte. Hierin staat overzichtelijk opgesomd wat je van ons kan verwachten.

3. Brainstorm

Na jouw akkoord plannen we een brainstormsessie. Hierin bespreken we de filmlocaties, interviews, onmisbare beelden en sfeer van de video.

4. Planning

Als het idee is uitgewerkt, vertalen we dit naar een concrete planning. We plannen de draaidag(en), montage en feedback ronde. 

5. Script

Om geen enkel belangrijk element te missen, werken we met een script en shotlijst waarin alles overzichtelijk staat beschreven. Denk hierbij ook aan de planning, het benodigde materiaal en eventuele interview vragen.

6. Opnames

We werken volgens een gezamenlijk besproken planning. Waar nodig passen wij ons schema aan en houden we rekening met jullie werkproces.

7. Montage

Na de opnames verbinden wij de beelden en verhalen in de montage. We zetten een passende sfeer neer met zorgvuldig uitgekozen muziek.

8. Feedback

Wij leveren de voorlopige versie aan zodat jullie deze kunnen beoordelen. Wij gaan daarna aan de slag met jullie opmerkingen.

9. Gebruiksklaar geleverd

Na de laatste aanpassingen leveren we de video gebruiksklaar af met rechtenvrije muziek. Hierdoor kunnen jullie deze gelijk gebruiken voor jullie website, socials en promoties.

Nieuwsgierig? Neem contact op!